Peutergroep

Peutergroep

Wij zijn de peutergroep! Elke dag komen er in onze groep zo’n 8 tot 16 peuters. Vanaf 1 augustus 2019 vallen we als peutergroep onder de kinderopvangorganisatie Kibeo. Op de site van Kibeo kunt u meer informatie vinden over onze peutergroep: https://www.kibeo.nl/vestigingen/poederoijen/kibeo-dorpsweg/.

Wij leren spelenderwijs heel veel. En als we over een poosje echt naar de basisschool toegaan, dan hebben we op deze manier alvast een opstapje gemaakt. Als grote kleuters kijken we dan soms nog even door de deur bij de peuters… Wat was het fijn om zo alvast te wennen en met andere kinderen te spelen! Kijk snel eens verder op de site van Kibeo en kom langs in onze peutergroep. Graag tot ziens!

Wie is wie?

Hier vindt u meer informatie over wie er lesgeeft op de Voorschool.

Pedagogisch medewerkster: Gerdiene Verschoor 

Groep: Voorschool         

Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 

Samen met mijn collega’s werk ik vanaf 2016 op de Voorschool. Als collega’s zijn wij allemaal verschillend en zo ook de kinderen. Het is mooi om de eigenheid van elk kind te ontdekken en hen zo te zien ontwikkelen. Kinderen die op de Voorschool binnenkomen, doen hun eerste schoolse ervaringen op en dat gaat vooral spelenderwijs. Het blijft boeiend om hen hierin te mogen begeleiden en er voor te zorgen dat elk kind met plezier naar school toe gaat.

Op dinsdagmiddag ben ik te vinden bij de kleuters. Wat zijn deze peuters van weleer dan gegroeid in hun ontwikkeling. Ik mag hen daarbij een extra helpende hand bieden. Daar genieten we samen van!

Naast mijn werk op school begeleid ik kinderen met een verstandelijke beperking. Voor mijn werk op de Juliana van Stolbergschool deed ik o.a. ervaringen op in het speciaal basisonderwijs. 

Tot ziens op school! 

 

 

 

Pedagogisch medewerkster: Marieke van Haaften

Groep: Voorschool

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

In maart 2018 ben ik begonnen op maandagmorgen in de voorschool. Na de zomervakantie zijn de dagen uitgebreid en werk ik met plezier op maandagmorgen, dinsdagmorgen, dinsdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdagmorgen. Ik vind het fijn om met de jongste kinderen te kunnen werken. Het is zo mooi om te zien wat voor ontwikkeling ze doormaken in de periode dat ze op de voorschool zitten. Ze  moeten nog veel leren, het is mooi dat ik ze hierin mag begeleiden en sturen. 

Ik hoop op een fijn schooljaar met de kinderen en hun ouder(s).

 

 

Pedagogisch medewerkster: Willeke van den Heuvel-Broere  

Groep: Voorschool
Werkdagen: Maandag en dinsdag

Sinds 2010 werk ik op deze school. Ook dit jaar ben ik weer juf van de jongste kinderen. Op maandagochtend en dinsdag kunt u mij vinden in het Voorschoollokaal. Het blijft mooi te zien welke ontwikkeling de kinderen doormaken van de eerste tot de laatste Voorschooldag. Samen met juf Gerdiene hoop ik de kinderen hierin te begeleiden. Ik hoop op een fijne periode, samen met de kinderen en hun ouders.