Skip to content

Peutergroep

Welkom bij Elorah Poederoijen

Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze peutergroep in Poederoijen de talenten die ze van God hebben ontvangen. Uw peuter krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is uw kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord.

De groei van uw peuter op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden wordt gestimuleerd door leuke activiteiten en uitdagende speelhoeken. Hiermee is de peutergroep een goede voorbereiding op de basisschool.

Benieuwd naar onze vestiging?

Bent u benieuwd waar uw kind straks speelt, zich ontwikkelt en vriendjes maakt? Maak vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding of stap gerust eens binnen. U bent altijd van harte welkom om te ervaren of Elorah bij u en uw kind past.
We maken graag kennis met u en uw peuter.