Skip to content

Managementteam

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over ons managementteam en de dagelijkse leiding.

Locatiedirecteur: Juf Sanne Fokker – Reyngoudt

Ik ben juf Sanne Fokker-Reyngoudt en werkzaam als locatiedirecteur.

Met veel plezier werk ik in het kleine dorpje Poederoijen. Ik ben 27 jaar, getrouwd met Bertus, woon in Veenendaal en heb de dagelijkse leiding op school. Elke dag geniet ik van de vele contacten met kinderen, ouders, collega’s en externen.  In mijn vrije tijd haak ik graag aan kleurrijke projecten, luister ik muziek en lees ik mooie boeken.

U en jij bent altijd welkom om even binnen te lopen in mijn kantoor!

Directeur-Bestuurder: Dhr. E.S.P. van Kranenburg

Even voorstellen: Ondergetekende is gehuwd met Corry en heeft 1 zoon, 3 dochters, 2 kleinzoons en 3 kleindochters. Een hele rijkdom! Ik ben als Directeur-Bestuurder werkzaam voor Stichting De Planthof waaronder de School met de Bijbel te Gameren en de Juliana van Stolbergschool te Poederoijen vallen. Het werk bestaat uit het  uitvoeren van bestuurlijke taken die het Toezichthoudend Bestuur aan de Directeur-Bestuurder heeft gemandateerd.

 

 

Managementassistente: Martine Duijzer-Donkersloot

Ik ben Martine, getrouwd en moeder van Yoas en Flore. Met veel plezier werk ik twee ochtenden op school als managementassistente. Ik geniet enorm van de diversiteit in het werk, het waardevolle contact met de collega’s en een school gevuld met kinderstemmen. Omdat ik ook als ouder betrokken ben bij de school (onze zoon zit in groep 5), vind ik het erg mooi om in deze functie te zien hoe hard er elke dag weer op school gewerkt wordt voor en door de kinderen om hen te laten groeien, elk op hun eigen manier. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, spreek mij gerust aan! 

 

Managementassistente: Linda van der Leij-Kolbach

Ik ben Linda van der Leij-Kolbach en werk iedere dinsdag op onze school als managementassistente. Mijn Juliana van Stolbergschoolloopbaan begon zo’n 40 jaar geleden toen ik voor het eerst de kleuterschool bezocht. Tijdens mijn lagere schoolperiode wist ik het zeker: later word ik juf! Dat is echter een beetje anders gelopen, want na mijn opleiding tot secretaresse heb ik 9 jaar bij de Rabobank gewerkt. In die tijd trouwde ik met Ties. In 2000 ben ik gestopt met werken, want toen werd onze zoon Bram geboren. En, in 2005, onze dochter Marit. Van 2012 tot 2016 was ik met veel enthousiasme secretaresse van de ouderraad. Het organiseren van activiteiten voor de kinderen vond ik echt ontzettend leuk om te doen. Sinds april 2016 ben ik werkzaam als managementassistente op onze school. En dat bevalt me prima! Ook al ben ik dan geen juf geworden: als ik op school ben, zijn er toch een heleboel vrolijke kinderen om me heen. En dat vind ik echt superleuk!