Groep 8

Dag allemaal,

 

Welkom om de pagina van de allerleukste groep 8. We zijn een gezellige hardwerkende groep en hebben enorm zin in dit nieuwe schooljaar met heel veel leuke activiteiten. Volgt u ons?

 


 

Even voorstellen:

 

Juf Erna:
Sinds Januari 2016 ben ik leerkracht op de Juliana van Stolbergschool. Dit jaar  op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in deze enthousiaste groep! Wat leren kinderen mij veel en wat geven ze mij veel geniet-momenten. Het werken met de leerlingen geeft mij veel energie. Deze unieke kinderen zorgen er voor dat iedere dag weer anders is, en dat is wat leerkracht zijn zo’n geweldig beroep maakt. Samen genieten van het leren van nieuwe dingen, een team zijn, uitdagingen aangaan, elkaar helpen, respect naar elkaar. Dat zijn de dingen die in het onderwijs voor mij waardevol zijn. Daarnaast geniet ik van de humor van kinderen, hun eerlijkheid en de fijne gesprekjes. Maar misschien wel het meest van het samen zingen!

Kort iets over mijzelf.  Ik geniet van mijn werk maar uiteraard zijn er daarnaast ook veel dingen waar ik van geniet. Ik vind het heerlijk om te kleuren/tekenen, koken, uren kletsen, klussen, lezen en overal waar ik ben is muziek. Ik hou van muziek luisteren, maken en zingen. Maar vooral geniet ik van veel mensen om mij heen. Want als anderen genieten, geniet ik ook.

Ik hoop op een fijn jaar in deze groep 8!

 

 

Juf Sanne 

Werkdag: dinsdag

Naast mijn werkzaamheden als locatiedirecteur geef ik les in groep 7 en 8. Op dinsdag ben ik in groep 8 te vinden. Lesgeven is één van mijn grote passies en ik doe het daarom ook met veel plezier. Ik houd van hard werken en daarnaast ook van de nodige dosis humor. Op de dag dat ik lesgeef in deze groep geef ik Godsdienst, Rekenen, Spelling, Nieuwsbegrip, Natuur en ook Handvaardigheid. We maken er met elkaar een leerzame dag van!

 

 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  juni 2018
  mDwdvZZ
  « mei   jul »
       1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30  
 • error: Content is protected !!