Groep 8

 

Dag allemaal,

 

Welkom om de pagina van de allerleukste groep 8. We zijn een gezellige hardwerkende groep en hebben enorm zin in dit nieuwe schooljaar met heel veel leuke activiteiten. 

In groep 8 is het tijd voor heel veel nieuwe en leuke dingen. Het is het jaar waarin we op kamp hopen te gaan, ons EHBO-diploma halen, de eind-cito maken en ten slotte ook afscheid nemen. Een bijzonder jaar voor de kinderen en de leerkrachten. 

In onze klas is het motto: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.’ We proberen alles en lukt het niet dan helpen we elkaar. Zo gaan we het jaar beginnen en hopen we het ook weer te eindigen.

 

 


 

Even voorstellen:

 

Juf Erna:
Sinds Januari 2016 ben ik leerkracht op de Juliana van Stolbergschool. Dit jaar  op maandag ( om de week), dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in deze enthousiaste groep! Wat leren kinderen mij veel en wat geven ze mij veel geniet-momenten. Het werken met de leerlingen geeft mij veel energie. Deze unieke kinderen zorgen er voor dat iedere dag weer anders is, en dat is wat leerkracht zijn zo’n geweldig beroep maakt. Samen genieten van het leren van nieuwe dingen, een team zijn, uitdagingen aangaan, elkaar helpen, respect naar elkaar. Dat zijn de dingen die in het onderwijs voor mij waardevol zijn. Daarnaast geniet ik van de humor van kinderen, hun eerlijkheid en de fijne gesprekjes. Maar misschien wel het meest van het samen zingen!

Kort iets over mijzelf.  Ik geniet van mijn werk maar uiteraard zijn er daarnaast ook veel dingen waar ik van geniet. Ik vind het heerlijk om te kleuren/tekenen, koken, uren kletsen, klussen, lezen en overal waar ik ben is muziek. Ik hou van muziek luisteren, maken en zingen. Maar vooral geniet ik van veel mensen om mij heen. Want als anderen genieten, geniet ik ook.

Ik hoop op een fijn jaar in deze groep 8!