Groep 6

Onze groep 6

Welkom in groep 6! 

Op deze pagina kunnen jullie zien wat het huiswerk is. Kom daarom maar vaak hier kijken. In de map van de foto’s kunt u kijken bij ons in de klas. 

Tot ziens! Groetjes van de juffen

Woensdag 17 april: Oefenen Ambrasoft
Donderdag 18 april: Taaltoets: alle themawoorden (thema 7)
Vrijdag 19 april: Vrij i.v.m. Goede Vrijdag

Maandag 22 april: Vrij i.v.m. 2e Paasdag
Dinsdag 23 april: Psalm 67:1
Woensdag 24 april: Oefenen met Ambrasoft
Donderdag 25 april:  Woordjestoets H24 Engels
Vrijdag 26 april: Geschiedenis toets thema 4

Wij wensen jullie een fijne vakantie!

Leerkrachten groep 6

Juf Jannie: ( maandag en donderdag)

Hallo allemaal, hierbij een klein verhaaltje van mij! Ik ben getrouwd met Leendert en ik ben mama van Imke en Thom.  We wonen in Nederhemert, niet zover van Poederoijen vandaan. Helemaal onbekend ben ik voor jullie niet, want ik ben al vaker juf van deze groep geweest. We hebben het erg leuk gehad met elkaar en daarom geloof ik dat het dit schooljaar ook wel goed zal komen! Natuurlijk zitten we wel in groep 6 en gaan we dus hard aan de slag met allerlei nieuwe dingen bij rekenen en taal. Maar ook mag ik jullie allerlei mooie dingen gaan leren over aardrijkskunde en we gaan flink wat Engels spreken met elkaar! Gym, muziek en handvaardigheid gaan zeker niet ontbreken dit jaar, dus alles bij elkaar wordt het vast een superjaar! Ik zie er naar uit jullie te zien!

Juf Netty: (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Ik ben juf Netty. Grotendeels heb ik in het verleden lesgegeven aan de midden,-en bovenbouw. Nu mag ik op dinsdag, woensdag en vrijdag lesgeven in groep 6. Mijn hobby is lezen. Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben wij drie kinderen. Wij wonen in het dorpje Gameren. Ik hoop op fijne dagen in groep 6 en loop gerust binnen als u wat wilt vragen of wilt doorgeven. Samen zoeken we het beste voor uw kind!