Groep 5

groep5

Welkom in groep 5! Leuk dat u een kijkje neemt op deze site. Wij houden u dit jaar op de hoogte. De juffen van groep 5 zijn: Juf Melisa en Juf Greet (vanaf eind januari ’18)

Dag allemaal,

Mijn naam is Melisa van den Herik en sinds augustus ‘13 werk ik op de Juliana van Stolbergschool en ik heb het erg naar mijn zin in groep 5. Eén van mijn grote hobby’s is lezen. In de klas vind ik het heerlijk om voor te lezen. Verder speel ik in mijn vrije tijd viool en luister ik graag naar muziek. 
Op school geniet ik van de leuke contacten met de leerlingen en waardeer ik de betrokkenheid van de ouders!

Groetjes, Juf Melisa

  Hallo, ik ben juf Greet van Giessen. Sinds 1 maart 1982 werk ik al op de Juliana van Stolbergschool. Eerst vooral als invalster, daarna heel lang in groep 4 en later ook in andere groepen. De laatste jaren doe ik weer vooral invalwerk. Dit omdat mijn man al met pensioen is en wij dan niet meer gebonden zijn aan de schoolvakanties. Ik val momenteel in in deze groep vanwege het ouderschapsverlof van juf Wilma.

Op school houd ik me naast invalwerk vooral bezig met de bibliotheek. Ik beheer het budget van de bibliotheek en koop elk jaar heel veel nieuwe boeken. Ook zorg ik voor de kerstboeken, ik zoek ze uit en maak de lijsten en zorg er ook voor dat leerlingen, die van onze school naar het speciaal onderwijs zijn gegaan, met kerst nog een boek van onze school krijgen. Als hobby’s heb ik (natuurlijk) lezen en boeken. Thuis heb ik, naast heel veel kinderboeken, ook veel gedichtenbundels, kinderbijbels, kerstboeken en oude schoolboekjes.

   

 

 

Maandag 19 februari
Vandaag zijn we op excursie geweest naar de Welkoop in Zaltbommel. Dat was erg leuk! Kijkt en geniet u met ons mee?

Woensdag 8 november

Vandaag was het een bijzondere dag! Schoolontbijt! Wat was het gezellig om met elkaar te ontbijten. 

 

Vrijdag 13 oktober

Het is herfst en dat merken we in de klas. Met handvaardigheid maken we een herfstboom en herfstslinger. Dirk en Sander wilde die voor ons aan het plafond hangen. Ook zijn we hard aan het werk met taal en werken we veel samen. Dat vinden we nog best lastig dus blijven we dat veel oefenen!

 

 

Vrijdag 6 oktober 2017

Deze week en volgende week is het Kinderboekenweek. Samen denken we na over het thema: ‘Bibbers’ We maken zelf een boek en bewaren daarin al onze opdrachten die we deze week maken. We zijn er heel druk mee! Wat heel leuk is om te vermelden is dat we een prijs hebben gewonnen omdat we de schoonste en netste kapstokken hadden. Voor onze deur hing een prachtige beker op de muur!

 

 

 

Vrijdag 29 september 2017

Vandaag kregen we heel bijzonder bezoek in de klas. De tante van Thijs kwam met een doos vol kuikentjes! Dank u wel dat wij mochten kijken!


 

 

 
 
 

 

 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  april 2018
  mDwdvZZ
  « mrt   mei »
         1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30       
 • error: Content is protected !!