Groep 5

 

groep5

 

Welkom in groep 5! Leuk dat u een kijkje neemt op deze site. De juffen van groep 5 zijn juf Mathilde Meerkerk en juf Joanne van Helvoort.

  Mijn naam is juf Joanne van Helvoort. Op maandag mag ik jullie juf van groep 5 zijn, Ik vind dit erg leuk, want ik geniet van het juf zijn. Ik vind het vooral leuk als ik zie dat iemand iets kan, wat hij/zij daarvoor nog zo moeilijk vond. Ook geniet ik als ik zie dat kinderen iets goeds voor elkaar doen of iets aardigs zeggen. Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen. Ik woon in Nieuwaal en werk al ongeveer 13 jaar op deze school. De deur staat op maandag altijd voor u en jou open!

 

 
  
 
 
 
 Dit jaar ben ik juf van groep 5! En wat heb ik daar ontzettend veel zin in. Vorig jaar ben ik op de Juliana van Stolbergschool begonnen. Zoals jullie ongetwijfeld al weten, houd ik heel erg van verhalen. Het is zo heerlijk om met een verhaal mee te gaan naar een heel andere tijd of wereld! Naast al het gewone werk in groep 5 hebben wij vast genoeg tijd om samen van die mooie verhalen te genieten. Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst ‘zaakvakken’, geschiedenis en aardrijkskunde.

Als ik vrij ben kan ik erg genieten van het lezen van een mooi boek (dat is vast geen verrassing), schilder ik af en toe en houd ik bovenal erg van gezelligheid.

Iedere week ben ik van dinsdag tot en met vrijdag voor u en jou beschikbaar!

Juf Mathilde