Groep 4

Welkom in groep 4!

Wat leuk dat u een kijkje wilt nemen in groep 4. Als we onszelf moeten omschrijven dan zijn we een gezellige klas, die van een grapje houdt. In groep 3 hebben we leren lezen, rekenen en nog veel meer andere dingen. In groep 4 gaan we hiermee verder, verdiepen heet dat. Ook leren we dit jaar de tafels! Reuze spannend, maar ook heel leuk. Verdiepen met lezen dat is vooral heel belangrijk. Leeskilometers mogen daarbij niet ontbreken. Het gaat erom dat we met elkaar veel lezen en zo veel leren. We zijn er voor elkaar en willen elkaar ook daarbij helpen. Maar naast alle leervakken, zijn er ook dingen die we leuk vinden. Zo hebben we elke week knutselen, waar we de mooiste dingen maken. We hebben muziek en natuur. En als we een poosje in deze groep zijn, mogen we met vulpen schrijven! Zo netjes kunnen we dan schrijven.

Iedere dag is er weer iets anders te beleven onze groep en daarom willen onze juffen, juf Janneke, juf Jacoline en juf Anneke, steeds weer iets anders op de website plaatsen. Zodat u met ons mee kunt genieten.

In het begin van het school jaar hebben wij op maandag tot en met donderdag juf Janneke en op vrijdag juf Anneke. Na de kerstvakantie hoopt juf Jacoline er van maandag tot en met donderdag te zijn en juf Anneke blijft er op vrijdag.

  Groep: 4
Leerkracht: Jacoline Wouterse

 Voor het eerst heb ik na een aantal jaren kleuters en groep 3, nu een half jaartje groep 4. Vanaf begin dit jaar werk ik met deze leuke, gezellige groep. Ze zijn niet onbekend voor mij, vorig jaar zaten ze ook al bij mij in de groep.

We leren dit jaar er heel veel bij. Zoals tafels, sommen tot, soms over de 100. Nieuwe woorden en nog veel meer. Kortom, ik hoop dat het een gezellig en leerzaam jaar wordt.

 

 


       Groep: 4
    Leerkracht: Anneke van Willigen-Slobbe

Op vrijdagmorgen mag ik in groep 4 werken. De kinderen zijn voor mij niet onbekend. Vorig schooljaar heb ik nl. tot februari in groep 3 gewerkt. Toen brak voor mij het zwangerschapsverlof aan. In maart is ons 2e kindje geboren.

Ik vind het gezellig dat ik weer met deze groep mag werken en hoop op een fijn en leerzaam schooljaar!

Fotograaf: Henk Obbing

 Hier ziet u waar ons hart voor klopt!
 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  juni 2018
  mDwdvZZ
  « mei   jul »
       1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30  
 • error: Content is protected !!