Groep 3

Dag allemaal,

Wat fijn dat je een kijkje neemt op onze groepspagina van groep 3. Welkom!

In deze groep hebben we een doos vol lettertjes! Elke dag strooien we een nieuwe letter in de klas. En als we die lettertjes kunnen lezen, dan kunnen we woorden lezen. En als we woorden kunnen lezen, dan kunnen we verhalen lezen. En de mooiste verhalen staan in onze boekenkast! 

Natuurlijk spelen we ook heel graag! Soms verbouwen we onze klas tot een echt speelhuis. In speelhoeken en aan speeltafels gaan we dan spelen met klei, stempels, puzzels, kapla, lego, auto’s en nog veel meer. Leuk hé!

Nu hebben we nog maar een klein beetje verklapt over onze leuke groep. Over een tijdje hopen we foto’s te laten zien, zodat iedereen kan genieten van onze fijne klas. En als je wilt weten wie de juffen in groep 3 zijn, kijk dan eens hieronder!

Dag, tot snel!

 

Wie zijn er juf in groep 3?

foto-m-bax Juf Marjolein Bax
Groep 3: Dinsdag, woensdag en vrijdag 

Sinds oktober 2016 werk ik op de Juliana van Stolbergschool. Drie dagen per week mag ik aan de leukste groep – groep 3 uiteraard – lesgeven. Samen ontdekken én leren we nieuwe dingen! Zo beleven we écht plezier aan het leren.

Naast mijn werk als juf zit ik ook nog twee avonden per week op school. In juni 2018 hoop ik mijn diploma voor leerkracht te halen. Mijn passie voor het onderwijs is een paar jaar geleden ontstaan, nadat ik mijn studie Pedagogiek heb afgerond. Na deze studie heb ik enkele jaren gewerkt bij Kentalis als pedagogisch behandelaar. 

In mijn vrije tijd geniet ik van piano en gitaar spelen. M’n gitaar zal ik vaak meenemen naar school, zodat we gezellig met elkaar in de kring kunnen zingen. Ook vind ik het erg leuk om te reizen, zodat ik steeds weer nieuwe dingen leer over andere landen.

Ik hoop op een fijne tijd in groep 3!

Juf Jannie

 Maandag en donderdag

Na de kerstvakantie ben ik gestart in deze hele gezellige groep 3! Ik vind het ontzettend leuk om weer een paar dagen op school te mogen werken. Wat leren de kinderen in groep 3 elke dag weer enorm veel nieuwe dingen! Ik werk al een hele poos op deze school, maar in groep 3 heb ik nog nooit les gegeven. Toch vind ik het ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen leren lezen en schrijven en hoe de basis van het rekenonderwijs wordt vorm gegeven. Maar naast deze hele belangrijke vakken houden we ons nog met veel meer andere dingen bezig! Zo heeft deze juf al ontzettend veel zin in de projectweek die binnenkort op de planning staat!

Ik ben getrouwd met Leendert en ik ben mama van Imke en Thom.  We wonen in Nederhemert.  

Ik hoop dat we met elkaar een hele fijne tijd mogen hebben in groep 3. 

Groetjes van juf Jannie

 

 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  juni 2018
  mDwdvZZ
  « mei   jul »
       1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30  
 • error: Content is protected !!