Groep 1b-2b

Dag allemaal,

Van harte welkom om een kijkje te nemen op het website-gedeelte van groep 1-2b te bekijken. Ons lokaal ziet er al heel gezellig uit en we zien er erg naar uit om al onze leerlingen te gaan ontmoeten. Het wordt vast heel gezellig met elkaar.

In ons lokaal is een lettertafel. Breng jij ook spullen mee waar je de letter in hoort die we aanleren?

Breng je maandag je oranje boekentas mee als je die hebt? Dan kunnen we je weer een boek uitlenen. Zonder tas kunnen we je helaas geen boek meegeven. En breng je ook gymschoenen mee? Schrijf er wel even je naam op en als er klittenband aan zit, kun je ze handig aan elkaar vast maken, dat is gemakkelijk zoeken als we gym hebben.

Onze groep is dit jaar ingericht rondom het thema Gonnie het Gansje, maar werken doen we over allerlei thema’s. Wat het werkthema is horen jullie via de nieuwsbrief tegen de tijd dat het thema aan de beurt is. We werken nu over het thema: Kerst.

Wil je meer weten over onze groep? Lees dat dan in onze Infobrief

Hoe ziet onze groep eruit?

 

Wie geven er les in onze groep?

Erica Houweling Maandag en dinsdag groep 1b-2b: Juf Erica Houweling

Met veel liefde en plezier werk ik, Erica Houweling, twee dagen in de week werken bij en met onze gezellige en leuke groep 1b-2b kinderen. Al verschillende jaren werk ik op de Juliana van Stolbergschool in Poederoijen. Ik ben getrouwd met Joeri en samen hebben we drie lieve kinderen: Naomi, Joas en Hadassa . We wonen in de prachtig vestingstad Gorinchem. In mijn vrije tijd wandel ik graag met vriendinnen. Ik geniet ervan om naar de verhalen van de kinderen te luisteren. Om samen te werken dat ze zich veilig en gezien en gewaardeerd voelen in een warm pedagogisch klimaat. Kinderen te helpen wanneer ze iets moeilijk vinden en kinderen verder te helpen wanneer het allemaal makkelijk(er) gaat. Een ieder op zijn/haar niveau. Boven dit alles mag ik in dankbaarheid samen met de kinderen de dag beginnen rondom het Woord van de Heere. Waardevolle momenten!

 

  Woensdag gr 2a-2b: Juf Anneke van Willigen

  (fotograaf: Henk Wobbing)

Op woensdagmorgen mag ik in groep 2 werken. Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen. Ik vind het gezellig dat ik met deze groep mag werken en hoop op een fijn en leerzaam schooljaar!

 

Donderdag en vrijdagmorgen groep 1b-2b: Juf Laura Kaasjager

Even voorstellen: Mijn naam is Laura Kaasjager. Ik ben getrouwd, woon in Poederoijen en heb een zoon in groep 7, Maarten, en een dochter in groep 5, Jana. Momenteel val ik in in groep 1-2b vanwege het vertrek van juf Christine . Normaal gesproken val ik in als er een leerkracht ziek is.