Groep 1b-2b

Dag allemaal,

Van harte welkom om een kijkje te nemen op het website-gedeelte van groep 1-2b te bekijken. Ons lokaal ziet er al heel gezellig uit en we zien er erg naar uit om al onze leerlingen te gaan ontmoeten. Het wordt vast heel gezellig met elkaar.

In ons lokaal is een lettertafel. Breng jij ook spullen mee waar je de letter in hoort die we aanleren?

Breng je maandag je oranje boekentas mee als je die hebt? Dan kunnen we je weer een boek uitlenen. Zonder tas kunnen we je helaas geen boek meegeven. En breng je ook gymschoenen mee? Schrijf er wel even je naam op en als er klittenband aan zit, kun je ze handig aan elkaar vast maken, dat is gemakkelijk zoeken als we gym hebben.

Wie geven er les in onze groep?

 Erica Houweling   Maandag en dinsdag groep 1b-2b: Juf Erica Houweling

Met veel liefde en plezier werk ik, Erica Houweling, twee dagen in de week werken bij en met onze gezellige en leuke groep 1b-2b kinderen. Al verschillende jaren werk ik op de Juliana van Stolbergschool in Poederoijen. Ik ben getrouwd met Joeri en samen hebben we drie lieve kinderen: Naomi, Joas en Hadassa . We wonen in de prachtig vestingstad Gorinchem. In mijn vrije tijd wandel ik graag met vriendinnen. Ik geniet ervan om naar de verhalen van de kinderen te luisteren. Om samen te werken dat ze zich veilig en gezien en gewaardeerd voelen in een warm pedagogisch klimaat. Kinderen te helpen wanneer ze iets moeilijk vinden en kinderen verder te helpen wanneer het allemaal makkelijk(er) gaat. Een ieder op zijn/haar niveau. Boven dit alles mag ik in dankbaarheid samen met de kinderen de dag beginnen rondom het Woord van de Heere. Waardevolle momenten!

 

  Woensdag gr 2a-2b: Juf Anneke van Willigen

  (fotograaf: Henk Wobbing)

Op woensdagmorgen mag ik in groep 2 werken. Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen. Ik vind het gezellig dat ik met deze groep mag werken en hoop op een fijn en leerzaam schooljaar!

 

christine-2  Donderdag en vrijdag gr 1b-2b: Juf Christine van der Stelt

Sinds augustus 2000 werk ik op de Juliana van Stolbergschool. Er is in die jaren een band gegroeid tussen kinderen, ouders en collega’s. ‘Poederoijen’ heeft een grote plaats in mijn hart. Samen met ouders en collega’s wil ik werken en denken om het goede voor ieder kind te zoeken. Zo kunnen we kinderen helpen naar hun plaatsje in de maatschappij, waarbij we mogen wijzen op Hem Die ons wil leiden voor tijd en eeuwigheid. Naast mijn taak als locatieleider ben ik op donderdag en vrijdag juf van de kinderen uit groep 0b-1b-2b.

 

 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  augustus 2018
  mDwdvZZ
  « jul   sep »
     1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31   
 • error: Content is protected !!