Groep voorschool

Voorschool groepsfoto’s december 2017

 

Groep: Voorschool
Leerkracht: Gerdiene Verschoor    
Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Even voorstellen:
Is er Voorschool, dan tref je mij ook meestal in de klas aan. Werken met de kinderen van de Voorschool is elke dag genieten! Elke dag met hen is weer anders! Kinderen die binnenkomen met ogen die stralen van levenslust, die bezig zijn om steeds een beetje meer te ontdekken… Ogen die verlegen naar je kijken omdat het toch wel wennen is op school. Soms glinsteren die ogen ook van pret en ondeugd… Ogen…  vertellen… ook als het soms nog wat moeilijk is om iets te verwoorden. Het is daarnaast een grote verantwoordelijkheid om hen nieuwe dingen te leren, juist door het te laten zien. En wat is het dan mooi als je verschillende ogen aandachtig ziet kijken wanneer je hen uit de Bijbel verteld en de platen laat zien die het verhaal ondersteunen. Wat is het fijn om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het jonge kind! Ik geniet ervan als ik zie dat de kinderen het naar hun zin hebben en als ik bij hen kan aansluiten.   Naast mijn werk op school geef ik persoonlijke begeleiding aan kinderen met een verstandelijke beperking.Tot ziens op school!

Willeke foto Groep: Voorschool
Leerkracht: Willeke van den Heuvel-Broere  
Werkdagen: Maandag en dinsdag
Even voorstellen: 

Sinds 2010 werk ik op deze school. Ook dit jaar ben ik weer juf van de jongste kinderen. Op maandagochtend en dinsdag kunt u mij vinden in het Voorschoollokaal. Het blijft mooi te zien welke ontwikkeling de kinderen doormaken van de eerste tot de laatste Voorschooldag. Samen met juf Gerdiene hoop ik de kinderen hierin te begeleiden. Ik hoop op een fijne periode, samen met de kinderen en hun ouders. 

 


  Groep: Voorschool
Leerkracht: Caroline Vos 
Werkdagen: Donderdag
Even voorstellen: 

Hallo allemaal,

Aangenaam ik ben juf Caroline. En sinds begin dit schooljaar mag ik als onderwijsassistent werken op deze school. Vanaf januari mag ik ook de donderdagmorgen in de voorschool gaan werken. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen in de tijd van de voorschool groeien in hun ontwikkeling en dat ik daar aan mijn steentje mag bijdragen!

Schooljaar 2017/2018

De kledingwinkel

In de maanden januari en februari hebben wij gewerkt over de kledingwinkel. Ook zijn we naar een echte kledingwinkel geweest. We hebben dit thema afgesloten met de projectavond. Papa en mama hebben toen samen met ons door de winkelstraat gelopen. Natuurlijk waren we daarbij het meest trots om onze eigen kledingwinkel te laten zien. En wat een mooie truien, gilets, jurken, prijskaartjes, kledinghangers en niet te vergeten de grote verftekeningen van ons zelf!

Kerstviering

Hierbij een terugblik op de Kerstviering van de Voorschool.

Welterusten Bas

Na het werken over de rups zijn we bezig geweest met het thema: de herfst. En nu werken we alweer een poosje over ons nieuwe thema: welterusten Bas! Kijkt u maar mee… We sluiten het thema bijna af en gaan dan werken en nadenken over ‘het Kerstfeest’. We hopen op nog een fijne periode met elkaar tot de kerstvakantie. 

 

De eerste momenten met onze Voorschoolkinderen! En ons eerste thema van het nieuwe jaar: rupsje nooitgenoeg! Wat eet de rups veel…!! Wij tellen mee. En onze ‘wonderschone’ vlinders hangen ter versiering in ons klaslokaal. De kinderen én hun prachtige werkjes; zij maken het vrolijk en gezellig!


 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  april 2018
  mDwdvZZ
  « mrt   mei »
         1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30       
 • error: Content is protected !!