Groep voorschool

Wij zijn… de Voorschool!

Wij zijn de Voorschool van de Juliana van Stolbergschool. De Voorschool is alvast een opstapje naar het basisonderwijs. Spelenderwijs leren wij heel veel.  

Op de leuke ”Bobby” stoeltjes, die u hieronder ziet, zitten elke dag wel 8 tot 16 peuters. Zij komen twee tot drie dagdelen per week naar de Voorschool. En met al deze gezellige peuters in de klas, is het net een klein feestje! 

Heeft uw peuter ook al zin om bij ons te komen kijken? Belt u dan naar onze school en vraag naar de directie.  Zij kunnen u verder informeren.

                             Groep: Voorschool
Pedagogisch medewerkster: Gerdiene Verschoor    
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 
Even voorstellen:

Samen met mijn collega’s werk ik vanaf 2016 op de Voorschool. Als collega’s zijn wij allemaal verschillend en zo ook de kinderen. Het is mooi om de eigenheid van elk kind te ontdekken en hen zo te zien ontwikkelen. Kinderen die op de Voorschool binnenkomen, doen hun eerste schoolse ervaringen op en dat gaat vooral spelenderwijs. Het blijft boeiend om hen hierin te mogen begeleiden en er voor te zorgen dat elk kind met plezier naar school toe gaat.

Op dinsdagmiddag ben ik te vinden bij de kleuters. Wat zijn deze peuters van weleer dan gegroeid in hun ontwikkeling. Ik mag hen daarbij een extra helpende hand bieden. Daar genieten we samen van!

Naast mijn werk op school begeleid ik kinderen met een verstandelijke beperking. Voor mijn werk op de Juliana van Stolbergschool deed ik o.a. ervaringen op in het speciaal basisonderwijs. 

Tot ziens op school! 


                                Groep: Voorschool
Pedagogisch medewerkster: Marieke van Haaften
Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Even voorstellen:

In maart 2018 ben ik begonnen op maandagmorgen in de voorschool. Na de zomervakantie zijn de dagen uitgebreid en werk ik met plezier op maandagmorgen, dinsdagmorgen, dinsdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdagmorgen. Ik vind het fijn om met de jongste kinderen te kunnen werken. Het is zo mooi om te zien wat voor ontwikkeling ze doormaken in de periode dat ze op de voorschool zitten. Ze  moeten nog veel leren, het is mooi dat ik ze hierin mag begeleiden en sturen. 

Ik hoop op een fijn schooljaar met de kinderen en hun ouder(s)

Willeke foto Groep: Voorschool
Pedagogisch medewerkster: Willeke van den Heuvel-Broere  
Werkdagen: Maandag en dinsdag
Even voorstellen: 

Sinds 2010 werk ik op deze school. Ook dit jaar ben ik weer juf van de jongste kinderen. Op maandagochtend en dinsdag kunt u mij vinden in het Voorschoollokaal. Het blijft mooi te zien welke ontwikkeling de kinderen doormaken van de eerste tot de laatste Voorschooldag. Samen met juf Gerdiene hoop ik de kinderen hierin te begeleiden. Ik hoop op een fijne periode, samen met de kinderen en hun ouders. 

Op dit moment geniet juf Willeke nog van haar verlof. Zij en haar man ontvingen in augustus hun 2e kindje. 

 


   

 

 • Adres

  Juliana van Stolbergschool
  Basisschool voor reformatorisch onderwijs
  Dorpsweg 2
  5307HK Poederoijen
  Tel: 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl
 • Recent

  IMG_7116 IMG_7113
 • Kalender

  december 2018
  mDwdvZZ
  « nov   jan »
        1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
  31       
 • error: Content is protected !!